top of page

Contact

Telefonisch:

​Het telefoonnummer van Pelvicum Maassluis is 06-28 57 47 54.  Ik ben het best telefonisch bereikbaar tussen 13.00 en 13.30 uur. Op andere tijdstippen zult u een voicemail horen en kunt u een bericht achterlaten. U kunt ook een sms- of whatsapp bericht of een mailtje sturen. Ik zal u dan terugbellen op een moment dat ik niet met een patiënt bezig ben en alle tijd en aandacht onverdeeld aan u kan besteden.

Per mail:

​Het mailadres is : info@pelvicum-maassluis.com​

 

 

 

Bezoekadres:

​Pelvicum Maassluis is gevestigd in het pand van Fysico Maassluis, Fenacoliuslaan 8 b

3143 AD  Maassluis.

 

Wij staan ook op Facebook! U kunt onze pagina Pelvicum Fysiotherapie liken en via regelmatige berichten op de hoogte blijven van nieuws over de praktijk of op gebied van bekken- en bekkenbodemproblematiek.

Let op: op de pagina staat onze hoofdvestiging in Schiedam als adres gegeven, het gaat dus wel om dezelfde praktijk!

Route:

Auto vanuit Rotterdam

Neem de A20/E19/E25 richting Den Haag. Volg Hoek van Holland, neem afslag 7 richting Maassluis. Onderaan komt u 2 rotondes vlak na elkaar tegen. Ga bij de eerste linksaf (derde afslag) en bij de tweede schuin rechts (eerste afslag). U zit op de Laan 1940-1945. Ga bij de volgende 2 rotondes rechtdoor. Bij het stoplicht boven aan de dijk bij de molen gaat u rechtsaf, de dijk op. Na 100 meter gaat u links: de Fenacoliuslaan. De praktijk bevindt zich 50 meter verder, aan de rechterkant van de straat. Er tegenover is een parkeerplaats; rijdt u daarvoor de straat onmiddellijk links in en meteen rechts, u rijdt er als het ware "achterom" in. 

Er is geen assistente; na binnenkomst kunt u onmiddellijk rechtdoor,  door de klapdeur, de trappen op naar de eerste verdieping en plaatsnemen in de wachtkamer met de witte stoeltjes. Ik kom u daarvandaan ophalen.

bottom of page